Nieuws van Paula's keramiek

Gelukkig zit ik niet stil tijdens de corona. Ik werk regelmatig in mijn atelier waar alles aanwezig is. Ik heb genoeg inspiratie voor nieuwe beelden en krijg ook leuke opdrachten. Mijn cursisten komen om beurten langs voor inspiratie en materialen. Verder werken zij thuis. Ik hoop deze zomer weer te exposeren in de kerkjes van Skingen en Slappeterp. Ook ben ik uitgenodigd door de SKNN(stichting keramiek Noord-Nederland) om in Wolvega van 15 mei t/m september 2021 te exposeren.

 

website openbaar

 

Na enkele maanden werken aan mijn website, onder bezielende leiding van Anton Bakker, ben ik nu zover dat mijn website in de lucht kan. Ik wil met deze website mijn werk tentoonstellen. Ook hoop ik dat mensen die mijn beelden waarderen ze willen kopen. Dat kan door mij te mailen via de contactpagina.

Vanaf 2016 exposeer ik regelmatig en men vraagt mij dan vaak of ik ook een website heb. Ik werk liever met mijn handen dan dat ik achter een computerscherm zit. Het maken van een website bleef er dan ook bij. Maar nu is mijn website eindelijk klaar! Natuurlijk moet ik nu regelmatig iets schrijven en laten zien waar ik mee bezig ben. 

Mijn nieuwe werk wordt gefotografeerd en op de website geplaatst. Er staan prijzen bij en er kan een afspraak worden gemaakt om het werk bij mij thuis te zien. Je kunt mij ook een opdracht geven om iets persoonlijks voor iemand te maken. Natuurlijk zit daar een werktijd aanvast. Het werk moet gemaakt, 3 weken gedroogd, gebakken en geglazuurd worden.Voorbeelden van opdrachten vind je onder het kopje werk van mijn site.

Genieten van klei

 Wat is het toch heerlijk om met je handen te werken. Ik geniet als ik in mijn atelier aan het werk ben. Vooral in deze coronatijd, waarin zoveel afgelast wordt, trek ik mij terug om beeldend bezig te zijn.